OBITELJ MIŠKOVIĆ PREUZELA RIJEKU "Ovo je jamstvo da će klub ostati u vrhu hrvatskog nogometa"

OBITELJ MIŠKOVIĆ PREUZELA RIJEKU "Ovo je jamstvo da će klub ostati u vrhu hrvatskog nogometa"

Foto: NK Rijeka

DAMIR MIŠKOVIĆ vlasnik je nogometnog kluba Rijeka. Nakon što se, na prijedlog gradonačelnika Vojka Obersnela, Gradsko vijeće Grada Rijeke odreklo prava prvokupa, Teanna limited i Social Sport potpisali su pravne akte kojima je izvršena primopredaja kluba.

Tvrtka je registrirana u Londonu, i to početkom prosinca, a u suvlasništvu je Matee i Anne Mišković, kćeri Damira Miškovića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujemo gospodinu Volpiju i Social Sportu na podršci koju su nam pružili proteklih pet godina. Današnjim ugovorom o primopredaji Social Sport predao je upravljanje klubom Teanni limited. Postupak promjene vlasništva bit će službeno gotov nakon što Ured za sport izda i administrativno odobrenje. Klub sam prepisao na kćerke jer sam želio pokazati da svijet ostavljamo mladima i da se tako trebamo ponašati", rekao je Mišković, koji je predsjednik kluba od 2012. godine.

On je zajedno sa Social Sportom podigao Rijeku, sanirao financije, izgradio nogometni kamp na Rujevici, a klub je prošle sezone osvojio povijesnu dvostruku krunu.
 
"S obzirom na povijesne uspjehe Rijeke pod Miškovićevim vodstvom, ovaj je današnji potez jamstvo da će riječki prvoligaš i u narednim sezonama ostati u samom vrhu hrvatskog nogometa", priopćili su iz redova aktualnog hrvatskog prvaka. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara