Mladi Japanac poručio: Slušajte me svi, nokautirat ću Mayweathera

Mladi Japanac poručio: Slušajte me svi, nokautirat ću Mayweathera
FOTO: EPA

FLOYD MAYWEATHER i Tenshin Nasukawa na Silvestrovo će se boriti u tri runde koje će trajati po tri minute, u težinskoj kategoriji od 66,7 kilograma.

"Ljudima ćemo ponuditi nešto što dosad nikad nisu vidjeli", kazao je 41-godišnji Amerikanac u najavi spektakla koji će se održati na Staru godinu.

Svjetski prvak u pet različitih težinskih kategorija otkrio je da u borbi protiv Nasukawe neće biti sudaca te da se sve organizira samo "radi zabave".

Borba će trajati tri runde po tri minute, a čini se da nas čeka sve samo ne borba. Mogao bi to biti okršaj bez pravih udaraca. Težinska je kategorija od 66,7 kilograma, a na rukama će nositi Rizin rukavice od 227 grama.

"Slušajte me Japanci! Nokautirat ću Mayweathera. Trebate jedva čekati na taj spektakl", poručio je 20-godišnjak domaćoj publici na konferenciji za medije uoči ekshibicijskog meča.

Mayweather s druge strane opušteno ulazi u meč. Njemu je za ovaj okršaj isplaćeno 20 milijuna dolara i nije previše zabrinut.

"To će biti samo još jedan običan dan. Probudit ću se, istuširati i obući. Borbe su nešto što radim preko 30 godina i ovo će biti samo još jedan običan dan. Idemo se zabaviti, a ne brinem se za nokaut. Dešava se svima, ali ovo je samo zabava. Uvjeren sam da je ozbiljan, no ja se neću ni oznojiti. Tri runde i u snu mogu odraditi", istakao je Floyd Mayweather.

Borba će se održati u nedjelju u Saitami.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara