Mnogi kažu da je ovo nokaut godine

Mnogi kažu da je ovo nokaut godine

Foto: Screenshot Twitter

BENSON HENDERSON poražen je podijeljenom odlukom u borbi protiv Patrickya Freirea, koji je tako osvetio poraz svog mlađeg brata. Paul Daley brutalnim je nokautom preokrenuo borbu protiv Lorenza Larkina, a Roy Nelson je u Bellatoru debitirao pobjedom uz pametno odabranu taktiku.
 
Henderson i Freire nisu pružili previše akcije, a ponajviše je za to zaslužan Brazilac, koji je jako dobro branio pokušaje rušenja, čime je natjerao Hendersona na stand up borbu. I bivši UFC prvak je tamo dobro izgledao, čak i bio onaj koji više napada, no i Freire je odlično pogađao iz kontre. Borba je otišla do sudačke odluke koja je pripala Freireu. Henderson ju nije baš najbolje prihvatio, a niti MMA javnost se nije složila s time, smatrajući da je Henderson napravio dovoljno za pobjedu.
 
Po mnogima najzanimljivija borba bila je ona sunaslovna, između Paula Daleya i Lorenza Larkina. U njoj je viđen preokret, budući da je Daley u prvoj rundi preživljavao serije raznolikih Larkinovih napada, da bi sredinom druge runde još jednom potvrdio da s razlogom nosi nadimak po jednom od najrazornijih eksplozivnih sredstava. Dva snažna krošea Larkina su ekspresno završila i Daleyu donijela novu pobjedu, koja tako dolazi nakon uvjerljivog poraza od Rorya MacDonalda.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Roy Nelson je uspješno debitirao u svojoj novoj promociji, a pobjedu je upisao pametno odabranom taktikom protiv Javya Ayale. Sve što je Ayala napravio viđeno je na samom početku borbe, kada je uzdrmao Nelsona, no onda je Roy počeo pokazivati koliko dobar parter posjeduje te je do kraja borbe uspješno rušio te onda udarcima kažnjavao svog protivnika.
 
Veliki potencijal Aaron Pico se spustio u sebi prirodniju perolaku kategoriju protiv Justina Linna i odmah je došla pobjeda nokautom, kojeg su mnogi proglasili nokautom godine, a Goiti Yamauchi je slavio u duelu dva najveća potencijala iste te kategorije.
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara