"Modrić najbolji, Rober Kovač najlošiji"

"Modrić najbolji, Rober Kovač najlošiji"

NOGOMETNA internetska stranica Goal.com objavila je ocjene s prijateljske utakmice između Škotske i Hrvatske (1:1) u Glasgowu.

Luka Modrić bio je najbolji hrvatski reprezentativac na Hampden Parku prema mišljenju Grega Ptolomeya, novinara web stranice Goal.com, koji ga je ocijenio s osmicom.

"Vezni igrač za kojim je velika potražnja odigrao je na uobičajeno dobroj razini. Odlično je razigravao svoju momčad i bio je igrač koji je obavio najveći dio posla. Sudjelovao je u svakom napadu i uvijek je bio na pravom mjestu."

Uz Modrića, vrlo dobru je ocjenu 7.5, zaradio i strijelac gola za Hrvatsku Niko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Otvorio je utakmicu dalekometnim projektilom, što mu je bio šesti gol za reprezentaciju. Mogao je još koji puta biti strijelac, s obzirom da se radi o igraču koji se ne libi šutirati. Dobro je odradio svoju zadaću u veznom redu."

Najslabiju ocjenu u hrvatskoj reprezentaciji (4.5) dobio je Robert Kovač. U škotskoj selekciji najbolji je, prema stranici Goal.com, bio vratar Craig Gordon s osmicom, a najslabiji ofenzivni veznjak Shaun Maloney, koji je ''sporo reagirao, bio je beskoristan i nije dao nikakav doprinos u igri prema naprijed, iako je dobio puno lopti uprvom poluvremenu''.

 Ocjene stranice Goal.com (samo za početnih 11):

Škotska: Gordon 8, Hutton 7, Naysmith 5, Caldwell 6, McManus 5, D. Fletcher 5, Hartley 7, Brown 5, Maloney 4, Miller 7, S. Fletcher 5

Hrvatska: Pletikosa 6, Ćorluka 6, R. Kovač 4.5, Šimunić 5, Pranjić 6, Srna 6, N. Kovač 5, Modrić 8, Kranjčar 7.5, Petrić 5.5, Olić 6.5.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara