Modrić: Ovo su stvari koje me u životu nisu slomile

Modrić: Ovo su stvari koje me u životu nisu slomile
Foto: Getty Images

LUKA MODRIĆ proglašen je sportskom osobom godine u izboru GQ-a, poznatog muškog magazina posvećenog modi, kulturi, putovanjima, muzici i sportu koji je novopečenog dobitnika Zlatne lopte smjestio na naslovnicu izdanja.

"Istina je da sam morao osvojiti mnogo trofeja kako bih bio uspješan", rekao je Luka Modrić i pojasnio:

"Osvajanje tri uzastopne Lige prvaka i plasman male države poput Hrvatske u finale svjetskog prvenstva nešto je nezamislivo. Tek sada ljudi shvaćaju da se u nogometu sve ne vrti samo oko golova, golova i golova."

Ponovio je kako se sa sumnjama suočavao već kao klinac.

"Živio sam okružen sumnjama, osobito zbog svoje visine. U Dinamu sam, kao i u proteklim klubovima, slušao kako neću uspjeti jer sam nedorastao vrhunskom nogometu. Iste su me sumnje pratile i u hrvatskoj reprezentaciji i Tottenhamu", otkrio je i priznao da su ga poniženja karakterno očeličila.

"Samopouzdanje, vlastita vjera i podrška najbližih doveli su me do najboljeg kluba na svijetu. I u Real Madridu se u početku nije vjerovalo u mene. Sumnje su dio mojeg života. Uvijek sam slušao priče kontra sebe. Ipak, nikada nisam posumnjao u sebe. Nisam obraćao pozornost na tuđe komentare. Imao sam svoj san i uvijek sam gledao prema naprijed. Nikada nisam sumnjao da ću uspjeti", rekao je i istaknuo kako mu u životu ništa nije poklonjeno.

"Sve sam postigao radom i odricanjem."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara