HRVATSKA NA RUJEVICI

Modrić poslao oštru poruku HNS-u: Ne skrivajte se iza igrača!

Modrić poslao oštru poruku HNS-u: Ne skrivajte se iza igrača!
Foto: EPA (Grafika Index)

LUKA MODRIĆ putem Twittera je komentirao prepucavanja oko domaćinstva utakmice Hrvatske i Slovačke koja odlučuje o putniku na Euro 2020. godine.

Mediji bliski Savezu danas su objavili kako je odluka igrača bila da se ključna utakmica kvalifikacija premjesti s Rujevice na Maksimir. Hrvatski kapetan Luka Modrić reagirao je oštrom porukom na Twitteru u kojoj je demantirao navode članova Izvršnog odbora HNS-a i bliskih novinara. 

"Sa Slovačkom u Rijeci, istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske. Igrači ne odlučuju gdje. Zato nema skrivanja iza momčadi kad se krivo procjenjuje."

Još od utakmice na Poljudu u medijima se vrti priča o zamjeni domaćinstva.  Objavljeno je, između ostalog, da je HNS u UEFA-u već uputio zahtjev za zamjenom lokacije, no kako Index doznaje, to pismo nikad nije poslano.  Očito je i kapetan Hrvatske nakon desetljeća šutnje prisjela neorganizacija u HNS-u i klanovi koji opterećuju reprezentaciju.

Podsjetimo, Damir Mišković također je oštro reagirao nakon što je u javnost puštena informacija da će se ključna utakmica Hrvatske za plasman na Euro premjestiti s Rujevice na Maksimir.

Predsjednik Rijeke i član Izvršnog odbora HNS-a istaknuo je da je za promjenu domaćinstva saznao iz medija, ali i da nije upoznat sa službenim odlukama o promjeni te da će se utakmica, prema njegovim saznanjima, odigrati prema već ranije sastavljenom rasporedu u Rijeci, na Rujevici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara