regija

Modrić Srbima o Luki Joviću: I meni je tako bilo kad sam došao u Real

Modrić Srbima o Luki Joviću: I meni je tako bilo kad sam došao u Real
Foto: EPA

LUKA MODRIĆ gostovao je u emisiji "Lično, nezvanično" srpske televizije Prva.rs te odgovarao na pitanja novinara Filipa Čukanovića o njegovom suigraču iz Reala Luki Joviću.

Jedan od najboljih veznjaka svijeta rijetko daje intervjue, pogotovo velike, ali je ovom prigodom pristao na razgovor jer je tema bio njegov mlađi suigrač i imenjak, pišu srpski mediji.

Naravno, pitanja su se odnosila na odnos Modrića i Jovića te koliko je Hrvat pomogao Srbinu od dolaska u Real.

"Nije bilo previše savjeta osim onih bazičnih. Tu sam mu na raspolaganju za što god treba. Luka je mlad, ima dosta pitanja, normalnih pitanja u vezi s ekipom. Rekao sam mu što god mu treba, što se kaže, u podne, u ponoć, da mi se javi. Drage volje ću mu pomoći ako mogu", istaknuo je Modrić.

Dodao je i da je Real Madrid najveći klub na svijetu te da igrači trebaju uživati u privilegiji što nastupaju na Santiago Bernabeuu.

"Luka treba uživati, maksimalno raditi na svakom treningu, na svakoj utakmici. Ima sve predispozicije da postane odličan igrač, talentiran je jako i na njemu je da radi", dodao je Modrić.

Prisjetio se kapetan Hrvatske i svojih početnih dana u Realu.

"Ja sam prošao ono što on sada prolazi, prve godine, kad ne igraš standardno... Ljudi imaju mišljenja i misle da je nogomet kao Football Manager te da se tek tako stvari događaju i igrači mijenjaju. Luka mora biti strpljiv, raditi i na njemu je koliko će željeti uspjeti u Realu", dodao je Modrić. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara