Mourinho: Na Stamford Bridgeu nitko neće pobjeđivati!

KONTROVERZNI trener engleskog prvaka, Jose Mourinho, ne prestaje dijeliti lekcije nogometnoj Europi. Tako je ponovo odlučio "popljuvati" sve što mu se našlo na putu; od nogometnih stručnjaka, preko menadžera, sve do navijača s Otoka.

Zlobnici bi rekli kako uz takvu pozadinu (prvenstveno mislimo na onu financijsku zvanu Roman Abramovič) može govoriti što mu se prohtije. Iako je Portugalac nakon 50 godina vratio naslov na Stamford Bridge, čini se kako je ovog puta pretjerao s bahatim izjavama.

Nije nam jasno čemu toliko ohrabljivanje i podizanje ega ako je već uvjeren u vlastitu genijalnost, no barem se uvijek možemo iznova nadati novim ispadima koji nogometnu javnost sve više zabavljaju a manje provociraju, što bi Mourinho vjerojatno htio.

Spomenimo kako je Portugalac poslao upozorenje klubovima Premiershipa da se hitno moraju pojačati, jer u suprotnom ne moraju niti razmišljati o borbi za naslov prvaka.

"Ove sezone ostali klubovi znaju koliko smo jaki pa se hitno moraju popraviti. Ukoliko ostanu isti kao lani, nemaju nikakve šanse. Mi moramo pokazati ostatku Premiershipa da ne mogu pobijediti na Stamford Bridgeu." - kazao je Mourinho u razgovoru koji je prenio FOXSports.com.

"Na početku prošle sezone želio sam osvojiti sve što sam mogao. Na kraju sezone sam bio isfrustriran jer to nije bilo baš lako. Nikako ne želim da me ljudi ovdje zapamte kao trenera koji je osvojio prvenstvo nakon 50 godina, te se idućih 5 godina oslanjao na staru slavu." - oštro je dodao Mourinho.

Za kraj se okomio na engleske navijače, posebice na one odane Manchester Unitedu.

Njemu je čudno što su oni ovacijama ispratili "Crvene vragove" nakon domaćeg poraza od Chelsea.

"Vidio sam Manchesterove igrače i menadžera kako nakon poraza kod kuće od nas trče počasni krug popraćeni ovacijama navijača. Da se to dogodilo u Portugalu navijači bi ih gađali bocama." - zaključio je Mourinho.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara