Mourinho: Srbija je jaka, stalo im je, ali želim im da ispadnu

Mourinho: Srbija je jaka, stalo im je, ali želim im da ispadnu
Foto: Sreenshot YouTube

JOSE MOURINHO tijekom ovog prvenstva bavi se prognozama, pa je tako došla na red i skupina u kojoj igraju Srbija, Brazil, Kostarika i Švicarska.

Jose je bio impresioniran igrom Srbije protiv Kostarike (1:0), ali je iz svojih razloga poželio da Srbi odu kuću odmah nakon prvog kruga.

''Srbija je dobro izgledala. Rekao sam u prvim prognozama da ne samo da mislim da će Srbija nakon prvog kruga otići kući, već da to želim. To su dvije različite stvari. Razlog je jednostavan, želim da Nemanja Matić, igrač Uniteda, ode na odmor'', kazao je Jose u šaljivom tonu, a onda se malo uozbiljio:

''Znao sam i prije da imaju nekoliko odličnih igrača. Jaki su, zreli, žele uspjeh. Neke od njih poznajem i znam kakav duh imaju. Puno sam pričao s Matićem i znam kako se osjećaju, koliko im je stalo.''

Švicarska je iznenadila Brazil.

''Ako su uzeli bod Brazilu, onda mogu i sva tri protiv Kostarike. Vjerojatno i jedan Srbiji. Bude li tako, Švicarska će imati pet bodova i ići će dalje s Brazilom. A ja bih to volio jer želim da se moj čovjek odmori.''

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara