Muntarija suigrač i predsjednik saveza spasili od izbacivanja

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

ZBOG sukoba s izbornikom Milovanom Rajevcem, najboljemu ganskom nogometašu Sulleyju Muntariju u nedjelju je prijetilo izbacivanje iz reprezentacije i prijevremeni odlazak kući.

Srbijanski trener već je odlučio eliminirati Muntarija iz redova svoje momčadi nakon subotnjeg incidenta, koji je Muntari izazvao poslije dvoboja s Australijom (1:1).

U zaštitu igrača stali su, međutim, kapetan momčadi Stephen Appiah i predsjednik Ganskoga nogometnog saveza Kwesi Nyantakyo te namolili Rajevca da naglom veznjaku milanskog Intera pruži još jednu priliku.

"Sulley Muntari reagirao je bijesno, izgubivši kontrolu, na vrlo uvredljiv način, te se time ogriješio o naš kodeks ponašanja. Nakon svega se pokajao opravdaši svoj čin frustriranošću zbog izostanka pobjede. Shvatio je svoju pogrešku te se ispričao vodstvu reprezentacije i suigračima. Naglasio je svoju maksimalnu lojalnost reprezentaciji i izrazio spremnost pomoći suigračima u utakmici protiv Njemačke u srijedu", priopćili su iz Ganskoga nogometnog saveza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara