Muškarac masturbirao tijekom fotografiranja MMA borkinje. Nije dobro prošao

Muškarac masturbirao tijekom fotografiranja MMA borkinje. Nije dobro prošao
Foto: Instagram

JOYCE VIEIRA, brazilska MMA borkinja, doživjela je vrlo neugodnu situaciju tijekom fotografiranja u kupaćem kostimu na plaži u Rio de Janeiru.

U jednom trenutku približio joj se nepoznati muškarac koji je sa spuštenim hlačama počeo masturbirati. Brazilka je riječima pokušala udaljiti 26-godišnjaka, ali on nije reagirao. Tada mu je udijelila poštene batine, a muškarac je na kraju završio u policiji.

"Kada sam pogledala u njegovom smjeru, on je stajao na putu gdje ljudi prolaze, uključujući djecu. Imao je vidljivu erekciju i stenjao je", rekla je Vieira. 

Muškarac je vrlo brzo pušten iz pritvora. Negirao je njezine tvrdnje i rekao je da mu se Brazilka približila u trenucima kada je urinirao. 

"Mi žene se osjećamo nemoćno. Ovo je vrlo čudna situacija jer je on u istom gradu kao ja i možemo se ponovno sresti. Dobila sam puno poruka od djevojaka koje kažu da nikada ne bi ni prijavile takav slučaj jer su svjesne da bi on završio na slobodi. Mislim da kazne za ovakve stvari trebaju biti ozbiljnije", pričala je Vieira.

Cijeli slučaj će završiti na sudu, tako da se očekuju sankcije za spomenutog muškarca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara