SMRT KOBEJA BRYANTA

Muž trenerice koja je poginula s Bryantom: Kako djeci reći da mame više nema?

Muž trenerice koja je poginula s Bryantom: Kako djeci reći da mame više nema?
Foto: Facebook

U TRAGEDIJI koja se u nedjelju dogodila u Kaliforniji kada je došlo do pada helikoptera, osim Kobeja Bryanta i njegove kćeri, život je izgubilo još sedam osoba.

Jedna od njih je Christina Mauser, košarkaška trenerica koja je s legendarnim igračem Los Angeles Lakersa držala košarkaške treninge.

Christina je iza sebe ostavila troje djece i supruga Matta koji je u razgovoru s novinarem ABC-ja otkrio kako je doživio težak udarac. 

Najteže mu je s djecom

Kako kaže, let helikopterom bio je uobičajen za njih, a Christina je svakog puta bila nervozna. Matt je priznao da je razgovor s djecom nakon kobnog leta bio jako težak.

"Slao sam joj poruke non-stop jer se ona uvijek javljala čim sleti, kako bismo znali da je sve bilo u redu, a onda mi je zazvonio telefon. Pitali su me: "Je li Christina dobro?" pošto su čuli navode da je Kobe poginuo. Svi smo uvijek bili zabrinuti kada je trebala letjeti helikopterom", rekao je uplakani i utučeni Matt pa dodao:

"To je najteža stvar koju sam morao napraviti u životu. Kako da kažeš djetetu da njegova majka nije više s nama?" zapitao se Matt. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara