N. Kovač: Nadam se da će nas Argentina zapamtiti, kao što nas je zapamtio Brazil

KAPETAN hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač zaliječio je ozljedu zgloba, pa će na utakmici protiv Argentine startati u prvih 11.

Hrvatski kapetan je kazao kako je još prije utakmice s Brazilom tvrdio kako je prednost Hrvatske u tome što poznaju Brazil, a Brazil ne poznaje Hrvatsku.

"Isto je i s Argentinom, to je naša prednost. Brazilci su nas jako dobro zapamtili, nadam se da će tako i Argentinci" - kazao je Niko Kovač na konferenciji za novinare uoči odlaska u Basel.

Naš kapetan dodao je kako u Baselu očekuje sličnu igru kao i Splitu gdje su zasluženo remizirali s Brazilcima. "Argentinci su prepoznatljivi kao pojedinci, ali mi ćemo se nametnuti svojim zajedništvom i suprotstaviti se  im se kao ekipa" - kazao je naš kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri mjeseca se nismo vidjeli mi igrači i u očima nam se vidi želja za igrom i pobjedom. U Baselu očekujem naše navijače i još jedan spektakl. Veliki sam optimist, odigrat ćemo onako kako se od nas očekuje" - dodao je Niko Kovač.

Naš kapetan se prisjetio i kako je jednom s Herthom igrao protiv jedne argentinske momčadi u kontinentalnom kupu. Komentirao je kako je tada samo potvrdio svoje mišljenje o tome da su Argentinci izvanredni tehničari, ali da su jako grubi.

"Bit će to jedna oštra igra. Ne bih rekao da će biti prijateljska, ali neće biti ni neprijateljska. Morat ćemo biti vrlo čvrsti. Bit će dosta grubih startova, ali ponavljam, ja sam veliki optimist" - zaključio je naš kapetna i krenuo prema autobusu koji će naše reprezentativce odvesti do zagrebačkog aerodroma.

D.R/A.H.
Foto: D.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara