Na pomolu rekord u beogradskoj Areni: "Prešli smo granice realnoga!"

Na pomolu rekord u beogradskoj Areni: "Prešli smo granice realnoga!"

Tekst: Tibor Toromanović
Foto: AFP


POTHVATOM u prvoj utakmici protiv Maccabija u Tel Avivu, Partizan je osigurao dvije domaće utakmice u četvrtfinalnoj seriji Eurolige. Partizan će bodriti 23.000 ljudi, čime će biti oboren rekord u beogradskoj dvorani.

Trenutno je 1:1, a euroligaško ludilo nastavlja se u velikom stilu. U Beogradu će moćni Maccabi tražiti dvije pobjede kako se ne bi morao vraćati igrati u Izrael. No, to mu u beogradskoj Areni neće biti lak zadatak.

Trener Partizana Duško Vujošević u svom stilu je naglasio kako od susreta s Maccabijem ne treba imati prevelika očekivanja. Kako prenose srpski mediji, Dule je između ostalog rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Tijekom sezone smo jačali i napravili rezultat koji nitko nije očekivao. Napravili smo mnogo stvari koje nisu realne. Očekujući uspjehe preko realnog, troši se mogućnost čuda. Izgleda da to kod nas nije slučaj jer smo mi nastavili raditi čuda", prenosi Vujoševićeve riječi B92.net.

Vujošević je upozorio kako pobjeda protiv Maccabija ne smije zavarati, da se misli da će ih se u Beogradu lako dobiti. Radilo bi se o pogrešnom pristupu.

"Zbog rasterećenosti mislim da bi naša najbolja šansa bila tamo u petoj utakmici. Pametno je da mislim tako, tamo neće biti pritiska, niti neke klaustrofobije očekivanja. Znate, ovdje je veliki spektar stvari koje se mogu dogoditi. Igrači Maccabija rekli su da će dobiti obje, što je i moguće", nastavlja prebacivati pritisak mudri strateg Partizana.

Kontroverzni i trofejni strateg Maccabija Pini Gershon prije dolaska u Beograd pričao je o sucima, tobože je zabrinut kriterijem. Bivši cibos Andrew Wisniewski poznaje Partizan i iz vremena dok je nastupao za Crvenu zvezdu.

"Moramo razmišljati o svojoj igri svakog trenutka i ništa ne prepuštati protivnicima. Samo maksimalnim pristupom možemo proći ta gostovanja i uvjeren sam da će tako biti", kaže Wis.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara