"Na Sljemenu je bajka!"

GLASNOGOVORNIK Hrvatskog skijaškog saveza Ozren Mueller rekao nam je kako je na Sljemenu "kao u bajci".

"Staza je odlična. Gore je prekrasno, kao u bajci." - javio nam je jutros Mueller dodavši kako je jučer bila gadna noć, no da je staza zalivena i poravnana te da će sutra biti baš onako kako treba.

Budući se očekuje par stupnjeva više nego danas, vrijeme bi trebalo biti idealno kao za skijašice, tako i za posjetitelje.

Danas u 10 sati na rasporedu je trening.

"Cvreni spust je u potpunosti spreman", javio je sinoć u 22 sata 2. Vedran Pavlek, direktor utrke "Snow Queen Trophy" 2007.

Postavljene su obje vožnje slaloma. Prva vožnja imat će 64 vrata i postavio ju je austrijski trener Roman Kneisel (AUT) dok je postavljač druge vožnje je Christian Schweiger (GER) koji je na stazu postavio 65 vrata.

Nakon što su staze postavljene treneri Hrvatske alpske skijaške reprezentacije te ostali radnici stazu su prohodali, dodatno zalili te poravnali i već sada se može reći da je staza u idealnom stanju.

"Staza je već veoma tvrda te uz najavljen pad temperature biti će vjerujemo optimalan te jednaka za sve natjecateljice koje će startati. Kako stvari stoje prema meteorološkim prognozama sutra se očekuje hladan dan i noć dok na dan utrke uz nekoliko stupnjeva višu temperaturu možemo očekivati idealne uvjete za velikim odazivom na još jedan sportsko zabavni spektakl" - naglasio je Vedran Pavlek.

Javno izvlačenje startnih brojeva za Snježnu kraljicu u Zagrebu održat će se na Trgu bana Jelačića u 19 sati. Zatim slijedi koncert skupine Cool and The Gang.

Start prve vožnje slalomske utrke skijašica za Svjetski kup sutra je u 15.45, a druga vožnja počinje u 18.30 sati.

U Generalturistu je prodano oko 5 000 ulaznica za ženski slalom "Snow Queen Trophy" koji će se održati 4.1.2007. na zagrebačkom Sljemenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za ovaj ski event podijeljene su u tri zone, A crvenu, B plavu i C zelenu, a prodaja ulaznica vrši se na svim prodajnim mjestima Generalturista kao i na internet stranicama www.generalturist.com, po cijeni od 100 kn.

Crvena zona / A: Mihaljevac-Dom Željezničara-Mihaljevac

Plava zona / B: Mihaljevac-Žensko sedlo (pansion Medvjednica)-Mihaljevac

Zelena zona / C: Stubičke Toplice-Apartmanska kuća Snježna kraljica-St. Toplice

Dječje ulaznice (crvena-A, plava-B i zelena zona-C), 40 kn. Za djecu rođenu između 1.1.1992. i 31.12.1999. godine uz obaveznu pratnju barem jedne odrasle osobe sa kupljenom kartom (djeca samostalno ne mogu ući). Djeca rođena 2000. godine ili mlađa u pratnji odrasle osobe ne plaćaju ulaznicu. 

Polasci 4.1.2007. svaki puni sat od 10 do 14 sati / zadnji povratak u 22:30 sati

Cijena uključuje: PDV, prijevoz do Sljemena i natrag, besplatnu konzumaciju hrane i pića, koncert te prigodni program na Krumpirištu. 

V.I.P. paketi / akreditacije: 
Silver Club - 1.200 kn; Gold Club - 1.500 kn i Platinum Club - 7.500 kn
Detaljne informacije o V.I.P. ulaznicama pogledajte na službenim stranicama natjecanja www.snowqueentrophy.com.

Ulaznice se preuzimaju u poslovnici Generalturista u Praškoj 5 najkasnije do 4.1.2007. do 11 sati uz predočenje osobne iskaznice.

Hrana i piće
 
Svi gledatelji s ulaznicama imaju na Sljemenu u prostoru održavanja natjecanja uključenu cjelodnevnu besplatnu konzumaciju hrane i pića (grah sa kobasom, sir s vrhnjem, sendviči, voda, gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, topli napitci, bezalkoholno pivo, čokoladice, grickalice), do isteka zaliha. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara