"NABIJEM TE NA KURAC" Lokomotivin dinamovac poručio Hajdukovom psovaču

"NABIJEM TE NA KURAC" Lokomotivin dinamovac poručio Hajdukovom psovaču

Foto: Miranda Čikotić / Pixsell

DEJAN RADONJIĆ osebujan je lik koji se često otme kontroli. Napadač Lokomotive pod ugovorom s Dinamom dokazao je to i na utakmici kod Hajduka (2:2) u desetom kolu HNL-a.

Za zadnji gol na utakmici i bod Lokomotive, koji je u sudačkoj nadoknadi postigao Capan, centrirao je upravo Radonjić, koji je ušao kao zamjena za Krstanovića, strijelca prvog gola.
 
Nakon toga Radonjić je privukao pažnju žestokom svađom i naguravanjem sa suparničkim napadačem Ahmedom Saidom. 
 
Objašnjava kako je došlo do sukoba: "Sve je počelo kad je Almeida zabio gol za vodstvo Hajduka 2:1 i onda se bezobrazno sporo šetao preko pola terena do centra. Očekivano je krasti vrijeme u toj situaciji, ali ne tako ružno. Kad smo primili gol, nisu nam dali loptu da je izvedemo s centra. Ne daju nam loptu! Pa nije to Istra, Rudeš ili Lokomotiva, neki mali klub. To je Hajduk, gospodski klub koji si to ne smije dozvoliti. Hajduk mi je uvijek bio drag. Kada sam svojedobno vrijeđao Rijeku i tada sam govorio da mi je Hajduk drag."
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Ističe da je do gužve došlo kada je on Hajduku uzvratio istom mjerom: "Trener Tokić mi je naredio da se nakon našeg izjednačujućeg gola šećem kao Almeida, da nazad hodam minutu. Imam ugovor s Dinamom, što bih ja sad trebao, slaviti kad Hajduk postigne gol? Slavio sam uz našu klupu, nikoga nisam provocirao. Hvala bogu, ovdje ima dobrih ljudi i sve se smirilo. Ja sam iz Karlovca i uvijek podržavam Hajduk, osim kada igra s Dinamom. Znaju to svi, moja žena i prijatelji."
 
Ogorčen je Saidovim ponašanjem prema njemu tijekom sukoba: "Čitao sam njegov intervju prije dva mjeseca. Vjeruje u Boga, obitelj mu je siromašna... Sve divno i krasno i onda me brutalno izvrijeđa najgorim psovkama. Govori mi "Filho de puta", kao da ja ne znam što to znači. Na hrvatskom mi je rekao "Nabijem te na kurac." E, pa nabijem i ja njega na kurac!"
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara