Esport

Najbolji golovi u novom PES-u pokazuju koliko je bolji od prethodnih igara

Najbolji golovi u novom PES-u pokazuju koliko je bolji od prethodnih igara
Screenshot: Konami

NA YouTube kanalu PESELAGUE Highlights objavljen je video najboljih golova u eFootball PES-u 2020 s prijenosa E3 konferencije. Ne samo da novi PES izgleda odlično nego se čini kako je igra puno bolja od svojih prethodnika. Bilo da se radi o kretnjama igrača, driblinzima, postavljanju golmana ili samom zabijanju golova. 

>Messi: Sin me pitao zašto me nema na naslovnici PES-a

>Iniesta uvodi revoluciju u novi PES

Novi PES donosi hrpu noviteta. Od novog izgleda i imena, bolje vizualne prezentacije i animacija, potpuno prerađene Master lige, novog moda pod nazivom Matchday, pa do promjena u gameplayu. Kako točno izgleda novi PES, zorno prikazuje i kompilacija najboljih golova u novoj igri. 

Oni koji su imali priliku zaigrati eFootbal PES 2020 tvrde da je nešto teži i sporiji, što ne treba nužno biti loša stvar. Ipak se PES trudi biti nogometna simulacija, a ne arkadna igra. Animacije su detaljnije i zbog njih svaki igrač ima karakter. Osjetit ćete odmah veliku razliku između kontroliranja poznatih igrača i bez prikaza njihovih imena. Umjetna inteligencija koja kontrolira igrače je također unaprijeđena, pogotovo u obrani, kao i fizika lopte. Uvedeni su profesionalni prekršaji i niz detalja iz stvarnog nogometa kako bi igra bila što vjerodostojnija, a pri izradi istih je sudjelovao i veliki Iniesta. 

Šutevi na gol pod pritiskom bit će značajno zahtjevniji, moći ćemo bolje graditi loptu, nogometne ikone imat će vlastite driblinge u igri i suigrači koje ne kontrolirate, kao i protivnički igrači, bolje će se kretati u odnosu na loptu i vaše kretanje. Kako to izgleda u praksi, uvjerite se sami. U kompilaciji golova zaista ima svega, od driblinga, lopta u prostor, lobova, provlačenja kroz noge...

Konami je zaista napravio velike iskorake za novi PES. Međutim, nerealno je očekivati da će uzeti primat nad FIFA-om. Iako je još dosta stvari u vezi nadolazeće FIFA igre velika nepoznanica. FIFA će opet vjerojatno biti kompletniji proizvod, imat će bolje modove, kvalitetniji i konkurentniji esport sustav, više licenci i nevjerojatnu marketinšku mašineriju u koju će biti uključene brojne nogometne zvijezde i veliki nogometni klubovi. eFootball PES 2020 izlazi 10. rujna za PlayStation 4, Xbox One i PC. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara