Esport

Najbolji nogometaš u FIFA-i 19: Modrić ispred Messija i Ronalda

Najbolji nogometaš u FIFA-i 19: Modrić ispred Messija i Ronalda
Foto: EPA-EFE/EA Sports/Index

NAJBOLJI nogometaš svijeta i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić izabran je u momčad godine u FIFA-i 19 po izboru EA Sportsa, sportaša, medija i igrača. Ulaskom među najboljih 11, Modrić je dobio i novu TOTY (Team of the Year) karticu u igri s maksimalnom ukupnom ocjenom 99. Istu su ukupnu ocjenu dobili još samo Leo Messi i Cristiano Ronaldo, ali prema zbroju pojedinih ocjena, Luka Modrić je najbolji nogometaš u FIFA-i 19. 

>Modrić predvodi ekipu iz snova, pogledajte momčad godine u FIFA-i 19

Mjesto najbolje ocijenjenog nogometaša koje su u serijalu posljednjih 10 godina uvjerljivo držali Leo Messi i Cristiano Ronaldo, sada je naslijedio veznjak madridskog Reala i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije. U godini kada je osvojio sve individualne nagrade, Modrić je dobio priznanje i u najpopularnijem sportskom serijalu videoigara. Modrić tako nije dobio nijednu ocjenu manju od 90, dok Messi i Ronaldo imaju značajno niže ocjene za obranu. Prema podacima portala FUThead.com, cijena Modrićeve nove kartice u igri kreće se oko četiri i pol milijuna novčića. S takvim ocjenama Modrić je i najkompletniji nogometaš u FIFA-i 19 i san svakog ozbiljnijeg igrača FIFA Ultimate Teama. Najniža pojedinačna ocjena na novoj kartici Modrića je ona za igru s glavom (73).

Foto: EASports/Index

Prema ukupnom zbroju pojedinih ocjena u igri, prvi je Luka Modrić s 566, drugi je Cristiano Ronaldo s 534, a na trećem mjestu je Messi s 522. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara