odlazak cro copa

Najbolji srpski borac naklonio se Cro Copu: "Duša me boli što je moralo ovako"

Najbolji srpski borac naklonio se Cro Copu: "Duša me boli što je moralo ovako"
Foto: Facebook

MIRKO FILIPOVIĆ više nikada neće ući u ring. U ponedjeljak je na treningu pretrpio moždani udar. Imao je sreće, na vrijeme je stigao do liječnika. Osjećao je tegobe u vratu i prije borbe s Royem Nelsonom koju je odradio prošlog mjeseca u SAD-u. Taj meč ostat će upisan kao posljednji u karijeri najvećeg hrvatskog borca.

Objava Cro Copa šokirala je svijet borilačkih sportova, a dirljivu poruku putem Facebook profila poslao je najbolji srpski MMA borac i veliki Mirkov prijatelj, Darko Stošić. Stošić je dugo trenirao s Filipovićem koji mu je bio mentor.

''Ovo je slika kada sam prvi put došao kod tebe u dvoranu. Od tada moja karijera ide samo uzlaznom putanjom! Prihvatio si me kao najrođenijeg, postali smo prijatelji! Posvetio mi se maksimalno, uvijek me motivirao i pomogao u pripremama. Ostavio si velik trag u ovom sportu, nemaš za čim žaliti. Jedino me duša boli što je to moralo ovako. Ali takav je život. Poznavajući te, vjerojatno bi se borio još 20 godina. Cro Cop Tim će još dugo postojati. Da se oporaviš što prije i uživaš u zasluženoj penziji! HVALA TI NA SVEMU! TI SI LEGENDA A LEGENDE ZAUVIJEK TO OSTAJU'', napisao je Stošić uz zajedničku srpsku i hrvatsku zastavu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara