Najdraži suparnici se "lajkaju": Hajduk čestitao Dinamu na novoj stranici

Foto: Damir Krajac/Cropix, nk-dinamo.hr, hajduk.hr

NA RELACIJI Hajduk - Dinamo ovih dana frcaju - čestitke. Dinamo je prije nekoliko dana redizajnirao službenu web stranicu, a želje za velikom posjećenošću stigle su iz najvećeg rivala ili kako Modri kažu "najdražeg suparnika".

Ozbiljan klub danas je nezamisliv bez kvalitetne stranice pa su i naši vodeći klubovi krenuli u modernizaciju svojih sajtova. Hajduk je svoju stranicu osvježio još 2009. i otad bilježi sjajnu posjećenost, a dvije godine kasnije na isti potez su se odlučili u Maksimiru.

"Čestitam vam na novom klupskom portalu vašeg Dinama! Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu, kvalitetnih vijesti, te da svatko od nas predstavnika 16 prvoligaša kroz svoj klub potpomogne vraćanju starog sjaja našem nogometu.

Hajdukov portal hajduk.hr kroz svoje dvije godine postojanja bilježi značajne uspjehe, među najposjećenijim je u regiji, u svakom aspektu poslovanja opravdava svoju ulogu. Potvrda toga su i naši brojni korisnici kojim dokazujemo kako se i službena stranica jednog sportskog kluba svojim utjecajem može ravnopravno nositi s najjačim portalima u ovom dijelu Europe.

Vjerujem kako će i novi nk-dinamo.hr ispuniti sva vaša očekivanja, a sve u službi dobrobiti cjelokupnog našeg sporta", poručio je dinamovcima Ante Bilić, urednik portala Hajduk.hr.

Odmah nakon toga je uslijedila "kontračestitka" Dinama Hajduku "na njihovim odličnim internetskim stranicama" te poziv "vodećim ljudima marketinga i PR-a Hajduka na zajedničko druženje u Zagrebu."

Sami procijenite čija stranica bolje izgleda, no pitate li nas Dinamo se mora još puno potruditi ne bi li sustigao najdražeg suparnika. Barem kad je dizajn sajta u pitanju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara