Nakon velikih problema, napokon počeo BLAST Pro Series

Nakon velikih problema, napokon počeo BLAST Pro Series

Foto: BLAST Pro Series

BLAST Pro Series prvi je esport turniru organizaciji RFRSH Entertainmenta, na kojem će šest ponajboljih ekipa na svijetu igrati za 250 tisuća dolara. Iako je predstaviti inovativan i eksplozivan format u kojem se tri meča igraju simultano, zbog tehničkih problema prvi dan nije odigran niti jedan meč.

Zbog kašnjenja mečevi su prvo trebali biti odigrani bez prijenosa, ali tada su se javili problemi sa serverom i sve je prebačeno na idući dan. 
 
Iako je trebao postaviti nove standarde sa stabilnim unaprijed dogovorenim rasporedom, simultanim igranjem mečeva na istoj pozornici i s tri prijenosa online, to se prvi dan nije dogodilo, a vidjet ćemo kako će na kraju završiti.
 
Svi timovi koji se natječu pozvani su od strane organizatora. Popis predvode dva najbolja tima na svijetu, FaZe Clan i SK Gaming. Njih vjerno prate Astralis i G2 Esports, tu su i pobjednici IEM Oakland CS:GO turnira Ninjas in Pyjamas te danski North.
 
Format turnira je takav da će igrati svak sa svakim jednu mapu nakon čega dva tima s najviše pobjeda prolaze u finale u kojem će se igrati na dvije dobivene. Uz glavni turnir bit će održan BLAST Pro Standoff, dodatni događaj u kojem ćemo vidjeti pet 1v1 duela. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz E-Sport, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: E-Sport

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara