NALJEPŠIH 50 GOLOVA KVALIFIKACIJA ZA SP Krasni su, ali morali smo dodati i Kalinićevu petu Grcima

NALJEPŠIH 50 GOLOVA KVALIFIKACIJA ZA SP Krasni su, ali morali smo dodati i Kalinićevu petu Grcima

Screenshot: Youtube

2,454 GOLA postignuta su u 872 utakmice kvalifikacija za SP. To je sjajan prosjek od čak 2.81 gola po susretu. 

Iz takvog golgeterskog blaga teško je izabrati 50 najljepših ili "najboljih" golova. Ne samo zato što su takvi izbori u pravilu subjektivni, nego što su upravo završene kvalifikacije za SP obilovale prekrasnim golčinama i nepravda je izostaviti neke zgoditke.
 
"We Speak Football" prihvatio se nezahvalnog  i nevjerojatno teškog zadatka, te iskopao 50 golova koji su obilježili uzbudljive, dramatične i kako vidimo, fantastičnim golovima bogate kvalfikacije.
 
Tu su Messijevi slobodnjaci i solo akcije, Neymarovi slalomi, Ronaldove škarice, a naravno, kakakv je to izbor najljepših golova bez Giroudove golčine?
 
Ali, kompilatori se nisu ograničili samo na "uobičajene sumnjivce" kada su u pitanju golgeterska remek-djela.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priloženom videu možete uživati i u vanbastenovskom voleju Fahda Al Mowalada iz Saudijske Arabije, majstorskom lobu Bjelorusa Pavela Savitskog, bombi Japanca Yosukea Ideguchija, pothvatu Gabriela Torresa iz Paname, koji nije ništa manje impresivan od Maradoninih.
 
Pablo Escobar, ali ne onaj iz  Narcosa i Kolumbije, nego iz Ekvadora, također je zaslužio svojih par sekundi slave. Kao i Khalil iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, pa Alvin Jones iz Trinidada i Tobaga, a minijatura Hamze Al Daradreha iz Jordana u rangu je Peleovih.
 
Ma zapravo, svi u ovom videu zaslužili su biti unutra i svaka čast onima koji su zabili sve ove krasote, ali i onima koji su rudarski kopali kako bi mi uživali u njima na jednom mjestu.
 
Ali, tamo ipak nije jedan gol koji je naprosto morao biti i zato ispravljamo nepravdu, odnosno nadopunjujemo ovu fantastičnu kompilaciju:
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara