Namrgođeni Cro Cop sletio u Zagreb: Ne znam je li ovo kraj

Foto: Cropix / Damjan Tadić

MIRKO FILIPOVIĆ vratio se u Zagreb. Drugi poraz za redom u UFC-u, situacija je koja Mirku nije nova, jer 2007. godine porazili su ga u nizu Gonzaga i Kongo. No, ovaj put stvar je delikatnija. I Dana White, prvi čovjek UFC-a vjeruje da je Mirko došao do svog kraja. Nama je u to teško povjerovati.

Mirko je zamolio novinare da ne dolaze na aerodrom jer malo je toga što može i želi reći u ovom trenutku. Brendan Schaub od njega je očekivao otvorenu izmjenu udaraca, Mirko je taktizirao. Dok jedan Schaubov udarac nije prošao iza uha. S crnim naočalama na glavi, pred novinarima je procijedio koju riječ tek na inzistiranje.

"Nemam što previše komentirati, ultimate fight nije igra s lopticom, dogode se ovakve stvari. Dovoljan je jedan krivi udarac."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Danom Whiteom još nije razgovarao. Iako će se šef ograditi, jer nije on taj koji odlučuje tko će i kada u ring, isto tako ne odlučuju ni borci. White to nije propustio istaknuti.

"Znam što je Dana White izjavio. Imam ugovorenu još jednu borbu i želim je odraditi. Još ništa nije definirano oko mog statusa u UFC-u. Ne znam je li ovo kraj karijere niti o tome mogu razmišljati u ovom trenutku. Želim se samo dobro naspavati, doći kući i odmoriti glavu", poručio je Mirko koji je u Zagreb stigao u pratnji menadžera Zvonimira Lučića i sparing partnera Mladena Brestovca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara