"Naravno da je Ronaldo bio ljutit jer nije osvojio Zlatnu loptu"

"Naravno da je Ronaldo bio ljutit jer nije osvojio Zlatnu loptu"
Foto: EPA-EFE

BRUNO ALVES, prijatelj Cristiana Ronalda i njegov reprezentativni kolega, tvrdi da je Ronaldo bio ljut što nije osvojio Zlatnu loptu France Footballa za 2018. godinu.

Ta čast pripala je hrvatskom kapetanu i najboljem igraču Svjetskog prvenstva u Rusiji, Luki Modriću koji je tako prekinuo desetogodišnju dominaciju Ronalda i Messija u tom izboru. Svaki je u tom razdoblju osvojio Zlatnu loptu pet puta. Osim toga, Modrić je proglašen najboljim igračem svijeta u izboru FIFA-e, a uzeo je i nagradu najboljeg igrača Lige prvaka prošle sezone.

"Naravno da je bio ljut, zaslužio je Zlatnu loptu za sve što je učinio prošle sezone. To ga je samo još više motiviralo. Za njega i klub je važno što je toliko motiviran, on želi osvajati trofeje. Želim mu puno sreće jer ga znam jako dugo. Znam otkuda je došao i koliko je problema imao u životu. Stvarno mu želim sve najbolje. Inspiracija je svima u Portugalu i ponos cijeloga svijeta", rekao je Alves.

Alves se tako slaže s onima koji govore da je Modrić dobio Zlatnu loptu samo zato da se prekine dominacija Ronalda i Messija u tom izboru, unatoč tome što je Modrić bio veliki kotačić Reala u osvajanju treće uzastopne Lige prvaka i najbolji igrač Hrvatske na putu do finala na Svjetskom prvenstvu.

Ronaldo se prošlo ljeto odlučio za novi izazov. Nakon devet sezona otišao je iz Reala. Juventus ga je doveo za 117 milijuna eura. U 30 utakmica ove sezone, zabio je 19 golova i upisao 9 asistencija.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara