Nastavak rata Grgić-Blažević; Ćiro duguje Hajduku 10,000 eura?

IAKO su se predsjednik Hajduka Branko Grgić i "trener svih trenera" Miroslav Blažević u koliko-toliko korektnim odnosima, nije trebalo dugo da među njima izbije žestoka svađa.

Blažević je nedavno ustvrdio da je Grgić "štetočina" koja mu je "upropastila život", te da mu Hajduk duguje 20,000 eura.

Grgić se dugo suzdržavao od odgovora, ali na kraju je ipak "popustio" i uzvratio Blaževiću, ustvrdivši da je njegova smjena bila pravi potez, te da klub ništa ne duguje Ćiri. Baš suprotno, Grgić smatra da je trener "zaslužan" za najgori poraz u povijesti kluba dužan novac Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad sam zadovoljan što sam otkazao Blaževiću. Doveli smo ga, jer nam je nakon osvajanja naslova prvaka bila potrebna atmosfera oko kluba i mi smo se odlučili za Blaževića, iako su nas mnogi upozoravali da to nije dobar potez." - kazao je Grgić na božićnom domjenku Hajduka.

"Ispali smo sramotno od Debrecena, a on govori da smo mu dužni. Dobro se zna klupski pravilnik i tvrdim da je Blažević nama dužan." - dodao je predsjednik kluba.

Kako piše Vjesnik, prema klupskom pravilniku, igrači su za dva poraza od Debrecena (ukupna gol-razlika 0:8) u kvalifikacijama za Ligu prvaka klubu dužni 15,000 eura "per capita", dok je kazna za trenera dvostruka. Budući da Hajduk duguje Ćiri 20,000 eura, prema klupskom pravilniku ispada da  bivši trener duguje klubu 10,000 eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara