Ukrcajte se u smetlarski kamion u koji cijeli Manchester baca Tevezove dresove!

Ukrcajte se u smetlarski kamion u koji cijeli Manchester baca Tevezove dresove!

Screenshot: Youtube

JEDNA kladionca je pred veliki nedjeljni gradski i engleski derbi, pokrenula reklamnu kampanju u Manchesteru pod nazivom "Bacite u smeće Tevezov dres".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U tu je svrhu angažirala smetlarske kamione koji će uoči utakmice na Old Traffordu pozivati navijače Uniteda i Cityja da se riješe dresa Carlosa Teveza, koji se zamjerio pristalicama oba kluba. Kladionica se pobrinula da obje navijačke skupine budu zadovoljne tako da će  kamioni voziti kontejnere crvene boje za Unitedove simpatizere, odnosno plave za Cityjeve.

Tevez je najpije postao "neprijatelj broj 1" za Unitedove navijače kad je 2009. odlučio prijeći gradskom rivalu. Međutim, ni u Cityju nije pronašao sreću. Prije nekoliko je mjeseci najavio kako želi napustiti klub jer nije sretan u gradu Manchesteru, a nedavno je navodno odbio ući u igru protiv Bayerna iako on to opovrgava.

U svakom slučaju, danas ni u jednom dijelu Manchestera nije omiljen što je kladionica iskoristila za svoju šaljivu promidžbu, a navijači dva velika rivala barem su nakratko ujedinjeni oko jedne stvari.

U kladionici očekuju da će skupiti oko 75 tisuća Tevezovih dresova, koje će nakon toga poslati u njegovu rodnu Argentinu i donirati lokalnim humanitarnim udrugama.

Tevez zbog klupske suspenzije neće zaigrati u velikom derbiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara