Esport

Navijači Arsenala bivšem igraču zvižde i u FIFA-i 19

Navijači Arsenala bivšem igraču zvižde i u FIFA-i 19
Foto: EPA-EFE

EA Sports je u novoj FIFA-i dodatno poradio na prenošenju atmosfere sa stadiona u igru, kako bi doživljaj igranja bio što realniji. Međutim, ove godine se u igri ne čuje samo navijanje nego i zviždanje pojedinim igračima. Tako navijači Arsenala u FIFA-i 19 zvižde Cescu Fàbregasu, koji je napustio Topnike i preko Barcelone došao u Chelsea. 

>Mjesec dana sam s Dinamovim stoperima lomio Neymara

>Usain Bolt stiže u FIFA-u 19 i bit će najbrži nogometaš u igri

Cesc Fàbregas osam je godina proveo u redovima Topnika za koje je upisao 212 nastupa prije nego što je 2011. prešao u Barcelonu iz koje će se 2014. preseliti u Chelsea. Navijačima Arsenala njegov povratak u Premiership, i to kod gradskog rivala, nikako nije sjeo. Svaki put kada u derbiju između Chelseaja i Arsenala Španjolac primi loptu, čuje se zvižduk protivničkih navijača. EA Sports je u FIFA-u 19 prenio i taj detalj pa se zvižduci Fàbregasu s tribina čuju i u najpopularnijoj nogometnoj igri.

31-godišnji veznjak u FIFA-i 19 ima ocjenu 84 i još uvijek je jedan od najtraženijih igrača u sredini terena, iako se ne može mjeriti s najbolje ocijenjenim nogometašima poput Modrića i Kroosa. Međutim, ocjena mu je u silaznoj putanji s obzirom na godine, za dvije ocjene niža nego što je bila u FIFA-i 18.

Screenshot: FUThead

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara