NAVIJAČI

Navijači javljaju o sukobima u Budimpešti: Ultrase iz Mostara čuvala policija?

Navijači javljaju o sukobima u Budimpešti: Ultrase iz Mostara čuvala policija?
Foto: GruppaOF / Instagram

SJAJNA atmosfera vlada na ulicama Budimpešte, gdje hrvatska reprezentacija od 18 sati igra kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2020. protiv Mađarske.

Oko tisuću i pol hrvatskih navijača nalazi se u gradu, mnogi od njih još su potrazi za ulaznicama. Stadion Groupama Arena, kapaciteta 21 tisuća mjesta. odavno je rasprodan.

U centru Budimpešte na dan utakmice došlo je do manjeg incidenta kada je jedan muškarac ušao među hrvatske navijače sa srpskom zastavom oko pasa. Intervenirala je policija i spriječila okršaj.

Navijači tvrde da to nije bio jedini incident. GruppaOF, kanal koji prati navijačke skupine u svijetu, izvijestio je o pokušaju napada domaćih huligana koji prate Vašaš i Ujpešt na navijače hrvatske reprezentacije iz Mostara. 

"Jučer je u Budimpešti tijekom dana i u večernjim satima došlo do nekoliko manjih sukoba između navijača Mađarske i Hrvatske. Grupa navijača Vašaša i Ujpešta udruženim je snagama pokušala napasti goste iz Hrvatske, međutim pripadnici policije napravili su obruč oko gostujućih navijača i kasnije priveli nekoliko domaćih huligana", navodi navijački portal Balkanski navijači. 

Službene potvrde iz policije nema, a vijest za sada nisu zabilježili ni mađarski mediji. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara