Hrvatska nije uspjela: Eiffel umjesto kockica, obasjavaju zvijezda i polumjesec

Hrvatska nije uspjela: Eiffel umjesto kockica, obasjavaju zvijezda i polumjesec

Fotomontaža: Index

EIFFELOV toranj ipak ne svijetli u bojama Hrvatske, nego Turske. 
 
U petak u ponoć službeno je krenula, a sa zadnjom minutom tog dana i završila borba Hrvaa na društvenim mrežama, kako bi svojom aktivnošću Eiffelov toranj presvukli u svoje nacionalne boje.
 
Deseci tisuća navijača pridružili su se akciji i tijekom petka na društvenim mrežama Instagram, Twitter i Facebook upisivali hashtag #CRO.
 
Nakon što su tužne slike sa stadiona Saint Etiennea obišle svijet, gdje su hrvatski huligani s tribina izazvali prekid utakmice, krenulo je još veće korištenje heštega cro na društvenim mrežama, ali iako je Hrvatska ostala ispred Italije, nije mogla preskočiti Tursku i sada Eiffel umjesto kockica, obasjavaju zvijezda i polumjesec.
 
Evo kako je teklo "glasanje", odnosno hashtaganje: 
 
17:30 Turska 28.8 posto, Italija 27.5 posto, Hrvatska 21.1 posto.
 
16:45 Evo rezultata u 16:45. Italija se popela na 20.8 posto, Hrvatska je pala na 23 posto, a Turska je i dalje vodeća s 33 posto.
 
15:45 Hrvatska zaostaje za vodećom Turskom 10 posto.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
 
Naime, boje zemlje čije se ime najčešće pojavljivalo tog dana na Twitteru, Facebooku i Instagramu do 21:30 sati obasjat će Eiffelov toranj ako taj dan igra njihova reprezentacija.
 
Hrvatski navijači već su masovno aktivni na mrežama, ali od ponoći se njihovi hashtagovi i službeno broje. Do sada je Eiffelov toranj bio u turskim, francuskim, velškim, španjolskim i portugalskim bojama.
 
Od početka dana Turci su bili u uvjerljivom vodstvu, na početku sa čak 60 posto, ali iz minute u minutu padaju. Trenutno su na 40 posto, a Hrvatska raste i prvi put je iznad 23 posto hashtagova. 
 
Ovdje pratite rasplet situacije >> #CRO
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara