Navijači Werdera poručuju BBB-ima: Čitati manje hrvatskih Bildova!

Navijači Werdera poručuju BBB-ima: Čitati manje hrvatskih Bildova!

SUDEĆI po raspravama koje se vode na najvećem forumu posvećenom navijačima Werdera "Fanszene-Bremen" čini se da večeras neće biti uzbudljivo samo na terenu Wessera već i na tribinama.

Očekuje se da će na tribinama biti oko 3000 Bad Blue Boysa, koji su navodno najavili veliki vatromet i bakljadu, na što ima Werderovi navijači odgovaraju...

"Spustite se malo na zemlju. Jasno mi je da ste uzbuđeni oko igranja u Europi. Jako me zanima taj "veliki vatromet", ali zar ne mislite da bi bilo bolje da to niste ovdje najavljivali, nego pustili da djela govore umjesto riječi?"

Većina Werderovih navijača uvjerena je u prolaz svoje momčadi iako su realni i ne misle da će im biti lako.
"Još uvijek nam je ozlijeđeno više od pola momčadi, bit će teško protiv Dinama."

S druge strane o Bad Blue Boysima govore u superlativima i pomalo se pribojavaju njihove reputacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno će biti glasniji nego što smo mi ikad bili i sasvim je svejedno hoće li izgubiti, bez obzira s kolikim rezultatom. No, prvo treba vidjeti koliko će ih doći i kako će to izgledati", komentira jedan navijač, a drugi dodaje "Zanima me kako će BBB-ovci biti raspoloženi prije utakmice i nakon utakmice, kada izgube".

Zanimljivo je da je Ivankovićeva izjava da je Modrić bolji od Diega dočekana na nož pa čak i sa podsmijehom.

"Da je Modrić dobar igrač, jasno je i ljudima u Njemačkoj, ali uzdizati njega iznad Diega, pa to i vama mora biti smiješno. Kao da ste čitali previše hrvatskih Bildova" , jedan je od komentara.

M.P./J.D.
Foto:H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara