Navijački Dinamo u Našicama igra za pomoć unesrećenom BBB-u

Navijački Dinamo u Našicama igra za pomoć unesrećenom BBB-u

Foto: Futsal Dinamo

FUTSAL DINAMO pokreće humanitarnu akciju u suradnji s MNK Našice te navijačima Dinama, Bad Blue Boysima. Cilj akcije je prikupiti novčana sredstva koja će biti donirana navijaču Dinama Marijanu Šimiću koji je teško stradao prilikom napada nakon utakmice Hajduka i Dinama 1990. u Splitu.

Vrhunac ove akcije biti će u subotu 30. sijenja kada Futsal Dinamo gostuje u Našicama i u 19 sati igra utakmicu u dvorani OŠ Kralja Tomislava.
 
Navijači će u Klubu navijača Dinama BBB (Ilica 37) od ponedjeljka prikupljati dobrovoljne priloge, a 10 kuna od svake ulaznice za utakmicu u Našicama (cijena 20 kn) bit će donirano Marijanu Šimiću. 
 
Osim novčanih priloga navijači su pribavili i ostale potrepštine (drva, hranu) za jednog od njih te poručuju da nikada neće zaboraviti svoje ljude koliko god teška situacija bila. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gostovanjem u Našicama Futsal Dinamo će uveličati proslavu desete godišnjice postojanja MNK Našice koji se natječe u drugoj Hrvatskoj malonogometnoj ligi Istok. 
 
Uvertira za ovu humanitarnu utakmicu biti će akcija učlanjenja u centru Našica te utakmica mlađih kategorija NAŠK-a i Nize od 18 sati. Nakon utakmice domaći navijači Dinama organizirali su "Plavu noć" na kojoj će se družiti navijači i igrači te tako još više približiti Klub svojim članovima.
 
"Ova akcija nam je izuzetno važna, jer s njom pokazujemo kako nismo zaboravili na prijatelje ni nakon puno godina. Uvijek je lijepo pomagati ljudima, a kako smo mi Klub koji postoji zbog navijača/članova nastojimo im se na ovakve načine odužiti. Oni su ti koji stoje iza ovog Kluba te sve pohvale za humanitarne akcije idu njima. Isto tako, drago nam je promovirati futsal po Hrvatskoj, jer smatramo da je to sport koji će u budućnosti još više rasti, a upravo su sredine poput Našica ključ razvoja." Izjavio je potpredsjednik Futsal Dinama Juraj Čošić te pozvao sve navijače da podrže akciju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara