Ne okreći se sine! Vinkovački dragulj otišao u Olympiqueov kamp

Foto: Nenad Dugi/Cropix

JAKOV PULJIĆ (17), koji je s 13 golova najbolji strijelac jesenskog dijela juniorske lige, pozvan je u kamp Olympique Marseillea od 5. do 11 prosinca.

Puljić je nogometnu školu prošao u Cibaliji, a utakmicu četvrtfinala Kupa igrao je i sa seniorima Cibalije s kojima je išao i na pripreme.

Inače član je i U19 reprezentacije. "Presretan sam, kada je stigao poziv bio sam iznenađen. Nisam mogao vjerovati da je to taj klub. Treniram u Cibaliji od sedme godine i ovo mi je najbolje priznanje da se sav uloženi trud isplati" komentirao je Jakov dodajući kako na put kreće u ponedjeljak te da se nada kako će ozljeda gležnja iz utakmice sa Vinogradarom do tada do kraja zacijeliti.

"Puljić je jedan od dvojice Hrvata pozvanih u ovaj kamp i ovo je potvrda dobre Cibalijine Omladinske škole. Drago mi je zbog njega, on sigurno ima svijetlu budućnost u nogometu" istaknuo je sportski direktor Dražen Pernar.

"Puljić sigurno ima talenat, ponosan sam što je jedan takav klub zainteresiran za našeg mladog igrača, on je prvenstveno ovo zaslužio svojim marljivim i odgovornim radom. Ja ga imam u ozbiljnim kombinacijama" rekao je trener Samir Toplak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara