STERLING IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE

"Nemoj se za*ebavati sa mnom Joe..." Obračun u menzi počeo je svađom na terenu

"Nemoj se za*ebavati sa mnom Joe..." Obračun u menzi počeo je svađom na terenu
Foto: Gulliver / Getty Images

FIZIČKOM sukobu Raheema Sterlinga i Joea Gomeza na okupljanju reprezentacije Engleske u ponedjeljak prethodio je njihov verbalni okršaj dan ranije na najvećem engleskom derbiju, Liverpool - Manchester City 3:1. 

Gomez, branič Redsa, u kamp Engleske došao je tijekom ručka i pozdravljao sve igrače rukujući se s njima. Tako je došao i do Sterlinga, ali on očito nije poput Gomeza zaboravio njihov fajt na derbiju.

Odbio je ponuđenu ruku, ustao se i nasrnuo na Gomeza dok je hrana sa stolova letjela svuda okolo. Napadnuti je završio s ogrebotinom na licu, a napadača je izbornik Gareth Southgate izbacio iz reprezentacije za kvalifikacijsku utakmicu za Euro protiv Crne Gore.

Daily Mirror angažirao je profesionalnog čitača s usana kako bi otkrio kako je krenula svađa koja je prerasla u aferu koja i treći dan zaokuplja pažnju engleske javnosti.

Angažirani stručnjak "pročitao" je da je prilikom sukoba na terenu Sterling rekao: "Nemoj se zajebavati sa mnom, Joe. Nemoj se zajebavati sa mnom!" na što mu je Gomez uzvratio: "Samo dođi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara