Nemoralna ponuda LeBronu Jamesu

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

POČETAK srpnja upalit će alarm u nizu NBA klubova željnih dovođenja ponajboljeg košarkaša današnjice, Clevelandovog LeBrona Jamesa.

Prvog dana srpnja James postaje bezuvjetno slobodan igrač na tržištu, bez ikakvih uvjeta spram aktualne mu momčadi Cavaliersa. Iako postoji i opcija ostanka, nekako se izglednijim čini da će svestrani košarkaš promijeniti adresu stanovanja i dres momčadi. U utrci za njegovim uslugama najkonkretnije se spominje New York, točnije tamošnja momčad Knicksa.

Za koga god da potpiše ugovor Jamesu će biti zajamčene desetine milijuna američkih dolara, međutim, nitko (za sada) ne nudi ono što nudi New York.

Naime, tamošnji strip-klub Scorers, u nadi da će se James opredijeliti upravo za Knickse, na službenim web-stranicama obećaje da će LeBron do kraja života imati besplatan "ples u krilu", kao i besplatne obroke u njihovom restoranu.

Također, profitirat će i svi ostali, budući da je klub obećao jednom tjedno slaviti "LeBron James Day". Tom prilikom će sve striptizete nastupati u dresu "Kralja Jamesa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara