"Nenormalni" Subašić poslao poruku Francuzima: "Hrvatska gori, ali..."

"Nenormalni" Subašić poslao poruku Francuzima: "Hrvatska gori, ali..."
Foto: Hina

"NAPOKON smo skinuli Vatrene! Sada smo došli mi koji nismo normalni. Ispisali smo povijest", kazao je vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić nakon pobjede protiv Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

"Ovo je nemoguće. Napravili smo čudo, imamo medalju oko vrata. Živjeli smo za to da dođemo i ostanemo u Moskvi do kraja. To smo učinili, no čeka nas još jedan, najteži korak", rekla je hrvatska jedinica.

Subašić je naglasio kako nakon tri nevjerojatne utakmice, tri produžetka i dva penala ima još snage za Francuze koji čekaju u finalu.

"Sigurno da ima snage. Igrali smo tri produžetka, ali kada pitaš dečke ima li tko snage, svi kažu da imaju i da mogu dalje. Nema ovdje umora, daješ sve od sebe. Tko zna kada ćemo opet doći u ovakvu priliku. Sada ćemo se odmoriti i okrenuti Francuzima."

Suba je svjestan kako 'Hrvatska gori', poručivši navijačima kako momčad želi "zlatka" oko vrata.

"Hrvatska gori, ali mi još nismo izgorili. U nama ima još snage, bitno je da smo u finalu i da imamo medalju oko vrata. Imamo jednoga Zlatka, a ne zove se Srebrenko i mi bi željeli 'zlatka' oko vrata."

Naglasio je kako je sav trud i rad stigao na naplatu.

"Ne samo kroz ovih nešto više od mjesec dana, već i svih ovih godina prije, gdje nam je uvijek nešto nedostajalo. Sada se sve vratilo. Stvarno imamo dobru ekipu. I kada je teško pokažemo karakter i to nas krasi. U finalu ćemo dati sve od sebe, pa šta bude", poručio je Subašić.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara