Nesuđeno Dinamovo pojačanje skrivio smrt trojice prijatelja

Totalsport
Foto: AFP

PROMETNU nesreću u kojoj je teško ozlijeđen, a u kojoj su život izgubila tri njegova suputnika, izazvao je veznjak River Plate i olimpijske argentinske reprezentacije Diego Buonanotte (21).

Mladi nogometaš se trenutačno nalazi u bolnici s prijelomom ključne kosti i ozljedom pluća koje je zadobio izgubivši kontrolu nad automobilom svog oca kojim je upravljao vraćajući se s noćnog izlaska. Pri udarcu u drvo sva tri prijatelja koji su bila u Peugeotu 307 izgubila su život.

Nesreća se dogodila po kišnom vremenu i mokroj cesti 15-ak kilometara od Clementine na dijelu jednog argentinskog autoputa.

Kada su ga izvukli iz automobila kojeg je udarac uništio do neprepoznatljivosti Buonanotte je bio u nesvjestici, a zadobio je i potres mozga.

Mladi argentinski reprezentativac zapeo je za oko Zoranu Mamiću prošle zime dok je lutao po Južnoj Americi u potrazi za pojačanjima. No, Diega su već tada pratili i veliki europski klubovi, a Mamiću je ipak bilo previše platiti 8 milijuna eura, koliko je tada vrijedio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara