BORILAČKI SPORTOVI

Ngannou: Miočić je revanš koji želim odraditi

Ngannou: Miočić je revanš koji želim odraditi
Foto: Getty Images

FRANCIS NGANNOU jučer je na impresivan način slavio protiv Juniora dos Santosa i potvrdio kako je spreman ponovno se boriti za titulu, ali još nije dobio potvrdu da će baš on biti sljedeći izazivač u teškoj kategoriji.

Kamerunac je u sjajnoj formi, ali predsjednik UFC-a Dana White rekao je kako će pričekati da se održi borba između prvaka Daniela Cormiera i Stipe Miočića 17. kolovoza u Anaheimu pa će tek onda odlučiti tko će dobiti priliku napasti pojas. 

Ngannoua su nakon borbe upitali hoće li ići u Anaheim gledati borbu uživo, a on je dao opširan odgovor.

“Ako dođem u Anaheim i sjednem uz kavez ne mislim da će to išta promijeniti. U ovom trenutku još uvijek moram osigurati borbu za pojas. Mislim da je očito kako je zaslužujem. Ali Anaheim nema nikakve veze s tim. Ako ću otići pogledati borbu to će biti zato što vjerujem da će biti dobar meč i da ću se dobro zabaviti. Ali ne očekujem da će to promijeniti odluku. Također, nisam još dobio potvrdu. Tek smo završili ovu borbu i UFC-u će isto trebati vremena da razmisle kako sve posložiti i daju svoje mišljenje”, rekao je Ngannou pa dodao: 

“Zaista me nije briga s kim ću se boriti jer obojica su dobra borba za mene. Stipe je revanš koji želim odraditi, a Cormier je dvostruki prvak i uskoro će umiroviti, barem tako on tvrdi. Bilo koja od tih borbi bi bila dobra za mene”.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara