nba

''Kobe mi je došao u sobu u 2 ujutro, inzistirao je. Tad mi je sve bilo jasno"

''Kobe mi je došao u sobu u 2 ujutro, inzistirao je. Tad mi je sve bilo jasno"
Foto: Epa

PAU GASOL je u Lakerse došao 2008. na inzistiranje Kobea Bryanta koji je želio sagraditi vrhunsku momčad kako bi cijelom svijetu dokazao da može osvajati naslove i bez Shaquillea O'Neala.

Legendarni Španjolac je u Los Angelesu igrao šest godina i osvojio je dva naslova prvaka. Gasol se u razgovoru za ESPN prisjetio prvog kontakta s mitskim košarkašem koji je tragično izgubio život 26. siječnja u padu helikoptera.

"Nakon što sam odradio liječnički pregled u Los Angelesu pridružio sam se ekipi koja je bila u Washingtonu. Nisam trebao igrati tu utakmicu jer nisam imao priliku trenirati s ekipom", rekao je Gasol i nastavio:

"Kobe mi je pisao poruke od trenutka kada sam trejdan. Rekao mi je da, kada dođem u Washington, želi doći u moju sobu. Želio mi je poželjeti dobrodošlicu. Odgovorio sam mu kako je sve u redu, da će biti kasno, negdje oko 1.30 iza ponoći i da možemo ujutro popričati, a on mi je rekao: 'Ne, ne, dolazim'. Došao je oko dva ujutro, bio sam pozitivno iznenađen. Rekao mi je da je sretan i uzbuđen što sam došao, ali da želi titulu. Odmah mi je pokazao kakav je. 'Ovdje smo da osvojimo titulu', rekao mi je. Tu je pokazao kakav je lider".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara