NIKE sponzor HNS-a i u naredne četiri godine

PRAVO je zadovoljsto potpisati novi četverogodišnji ugovor s objektivno najjačim svjetskim proizvođačem sportske opreme u kojoj će, uvjeren sam u to, naši nogometaši nastupiti i na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine, rekao je danas prilikom potpisivanja ugovora s poznatom američkom firmom predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković.

Po njegovim riječima ovaj ugovor osigurava dovoljno kvalitetne sportske opreme za čak 23 reprezentativne selekcije o kojima trenutno skrbi HNS.

Menadžer sportskog marketinga NIKE-a Tina Salminem rekla da je za njenu tvrku u marketinškom pogledu najvažnije da se uz nogometne reprezentacije Brazila, Nizozemske, Portugala nađe i ime Hrvatske, jer je uvjerena da će hrvatski nogometaši izboriti plasman i na Svjetsko prvenstvo 2006. u Njemačkoj, i na Europsko prvenstvo 2008. u Austriji i Švicarskoj.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su finacijski uvjeti potpisivanja ugovara poslovna tajna šef marketinga HNS-a Dragutin Katalenić rekao je da je i količinski i finacijski ovaj ugovor gotovo 30 posto bolji od prošlog.

(Hina) xad yad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara