Nikin menadžer bio na pregovorima u Rusiji, Torcida poziva Niku u Split

Nikin menadžer bio na pregovorima u Rusiji, Torcida poziva Niku u Split
NOVA destinacija bivšeg Dinamovog kapetana još je uvijek nepoznata, svaki dan špekulira se o nekom novom klubu, a nije jasno ni hoće li se Niko i menadžeri odlučiti za novčano najpovoljniju ponudu ili onu koja će Niki garantirati da će biti u prvoj momčadi i igrati.

Sinoć se iz Rusije vratio Dino Pokrovac, desna ruka Davora Šukera i Nikin menadžer. Kako je rekao za Sportske novosti razgovarao je s predstavnicima dva ruska kluba, CSKA i još jednim moskovskim kojem zasad ne želi otkriti ime.

“Ponude CSKA i tog drugog kluba iznimno su korektne i konkretne, no odluka o transferu i daljnjoj sudbini Nike Kranjčara još nije poznata. Mogu kazati samo da definitivno postoji namjera ruskih klubova da angažiraju Niku Kranjčara.” - izjavio je Pokrovac dodajući kako će se sve znati tijekom ovog tjedna.

Odlazak u Portsmouth, čini se, više nije najrealnija opcija. Naime, iako su prošli tjedan najavljivali kako žele Niku Kranjčara, te kako će u ponedjeljak (danas) doletjeti u Zagreb kako bi razgovarali s njegovim menadžerom, Zajec je sinoć izjavio kako predsjednik Portsmoutha ima neodgodivu obavezu zbog koje ne može danas doputovati u Zagreb, prenosi Jutarnji.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajec je dodao, kako bi Portsmouth Niku želio tek od ljeta, te da im njegov transfer za sada nije u prvom planu. No, rekao je da postoji mogućnost da Niko sada bude posuđen Portsmouthu, ali da bi ga platili tek na ljeto. Zajec tvrdi kako nije stvar u novcu već žele provjeriti bi li se Niko snašao u Premier ligi i u engleskom nogometu. Zaključio je kako će Pokrovcu poslati sljedeću ponudu: posudba do ljeta i tek tada sklapanje ugovora s mladim nogometašem.

Osim Rusa i Portsmoutha, u igri za Niku su i Hajduk i Varteks.

Čak i Torcida zove Niku, Split je oblijepljen plakatima, a crtaju se i grafiti kojima se Niko poziva u Split.

“Niko, dođi i bit ćeš naš Bajdo”, te ”Oj Niko Hajdukova diko, Niko, čekamo te raširenih ruku, Niko, budi cool" – samo su neki od grafita koji su se pojavili u Splitu, a Igor Štimac poručio je kako se iz Zagreba ne namjerava vratiti bez bivšeg Dinamovog kapetana.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara