Niko Kranjčar - danas u Zvezdi, sutra u Realu

NAJVEĆA Hajdukova Zvijezda Niko Kranjčar prema nekim će špekulacijama karijeru nastaviti u Real Madridu. Nakon brojnih ponuda o kojima se piše zadnjih dana, a od kojih su neke tek pusta nagađanja, najnoviji "biser" govori o "najvećem transferu svih vremena u hrvatskom nogometu".

Ukoliko bi Niko otišao u "kraljevski klub", to bi bilo upravo senzacionalno. Senzacionalno gotovo kao odlaska u Crvenu Zvezdu, kojeg je najavio tabloid Svet.

Za domaćeg purgera, kako ga u Splitu vole nazvati, sumnja se da će napustiti Poljud u slučaju da Hajduk ne uspije nadoknaditi tri gola Mađara i tako ostane bez europskih utakmica.

Sportski direktor Reala Emilio Butragueno jučer je avionom stigao u Split, što je bio dovoljan razlog da se Niku odmah pripiše momčadi sa Santiago Bernabeua.

Sportskog direktora i nekad legendarnog igrača madridskog kluba u Splitu je dočekao Zvone Boban. S obzirom da se u Splitu nalazi i Davor Šuker, transfer "čuda od djeteta" ima sve predispozicije za svoje ostvarenje, piše list 24sata.

Ako ćemo suditi po novinskom napisima, Niko ne bi trebao u Realu zaigrati odmah po dolasku, već bi prvo išao na posudbu, i to u Sevillu, inače prvi Šukerov klub.

Smatra se da je Niko bio glavna tema razgovora između Šukera, Ćire i Štimca tijekom bračkog krstarenja jahtom Štimčeva prvog rođaka.

Nakon što su u Splitu u utorak svečano otvorene Sportske igre mladih, a Niko i Zlatko Kranjčar proglašeni ambasadorima igara, Zdravko Marić, organizator i veliki Nikin prijatelj javno je izjavio kako zna da bi mlada zvijezda radije u Barcelonu, no da će unatoč želji, prije otići u Real Madrid.

Koliko su te tvrdnje istinite, potvrdio je sam Niko, kad ga je novinar zamolio za oproštajnu fotografiju.

"Zašto? Nekamo idete?" - pitao je Niko novinara 24sata.

"Ne. Idete vi, i to u Real!" - spremno je odgovorio novinar.

"Nemam pojma o tome. Ali ako je točno, počašćen sam!" - "potvrdio" je Niko vijest o svom navodnom transferu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara