Niko na pripremama u Međugorju

Niko na pripremama u Međugorju

NAKON što je jučer u Splitu dočekan kao kralj, Niko Kranjčar uputio se u Međugorje na pripreme koje vodi Hajdukov trener Blaž Slišković.

Niko je u Međugorje stigao sinoć iza 22 sata, a kako prenosi Jutarnji list, Kranjčara je na ulazu međugorskog hotela Sulić, dočekao trener Blaž Slišković.

Budući su vrata hotela bila zaključana za novinare, Nikin dolazak je prošao brzo i bez službenih izjava uz kratko fotografiranje za novinare.

Sportskom direktoru Hajduka, Igoru Štimcu, je prilikom dolaska u hotel na uspješnom transferu čestitao igrač Tonči Žilić, koji je potom upitao Kranjčara: "Niko, jesi li ti nama spreman?" na što mu je Niko odgovorio "To buš videl sutra ujutro na treningu.".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nikini novi suigrači pozitivno komentiraju njegov dolazak.

Natko Rački smatra da je Niko odličan igrač, ali da treba biti svjestan da je u Splitu stalno pod povećalom, te da će njegovu igru otvoreno komentirati i mesari i kuhari i konobari.

Luka Vučko je rekao da je Niko najveće pojačanje koje je Hajduk dobio, te se zbog toga trebaju prihvatiti uloge glavnih favorita za naslov prvaka.

U Međugorje je jučer stigao i Mato Neretljak. Nesuđeni Dinamovac, unatoč nekim najavama, ne odlazi u Zagreb, a s Hajdukom je potpisao novi ugovor na 18 mjeseci.

Neretljak zbog neriješenog statusa nije započeo pripreme u Međugorju kad i ostali igrači, ali je, kako je izjavio za Sportske novosti "sretan što je ostao u Hajduku."

Hajdukovci se u Međugorju spremaju za nastavak prvenstva, a nova pojačanja u vidu Crnogorac, Lukačević, te najnovije Kranjčar trebala bi osigurati osvajanje naslova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara