Niko Pulić: Mercedes E AMG 55 V8 potpuno je sigurno voziti 300 km/h

Niko Pulić: Mercedes E AMG 55 V8 potpuno je sigurno voziti 300 km/h
NAKON što ga je policija zaustavila zbog brzine od 219 km/h na dijelu autoceste kilometar dalje od tunela Sveti Rok, hrvatski automobilistički as je izjavio kako je taj automobil već testirao u Njemačkoj te da ga je potpuno sigurno voziti i 300 km/h.

Niko Pulić je za Sportske novosti izjavio kako priznaje da se prebrzo vozio, no žurio se u Zadar gdje je trebao s Djedom Božićnjakom djeci dijeliti poklone, a još se i zapričao sa šogorom, pa nije primijetio policijski automobil.

Pitanje je koliko se zaista vozio jer je izjavio kako je kočio i smanjio brzinu kada je primijetio neoznačeni automobil na zaustavnom traku.

Pulić tvrdi kako su u Dnevniku HTV-a objavljene netočne informacije o vremenskim uvjetima na cesti.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dnevniku su javili kako je Pulić snimljen kamerom pri slabim uvjetima za vožnji, temperaturi od 0°C i kiši, dok bivši europski prvak tvrdi kako je bilo sunčano i temperatura oko 12°C.
"Medijskim napuhavanjem priče samo se dodatno ugrožava promet", tvrdi Pulić dodajući kako će se sigurno pojaviti netko mlad i nadobudan koji će željeti biti brži od njega.

Hrvatski automobilistički as jednom je gostovao u emisiji Željke Ogreste, te je rekao kako se vozi vrlo sporo, te da mu suputnici znaju reći da će oni ići voziti ako malo ne ubrza. Da se vozi sporo rekao je i za Sportske novosti nakon što ga je snimila policijska kamera.

Je li Pulić ostao bez vozačke dozvole nije poznato.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara