Nizozemska policija traži "Bad boya" Badr Harija!

Tekst: M.P.
Foto: K-1

BADR HARI, ponajbolji K-1 borac današnjice koji je prije nekoliko dana najavio pauzu u svojoj karijeri, ponovno opravdava svoj nadimak "Bad boy". Nizozemska je policija, naime, raspisala tjeralicu za Marokancem nakon što se nije pojavio na ispitivanju zbog slučaja makljaže ispred jednog amsterdamskog kluba koji se dogodio još u veljači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjećamo, Hari je zajedno s nekoliko svojih prijatelja pokušao ući u noćni klub Bling, a kada mu je ulazak zabranjen na račun odjeće koju je imao na sebi, nastala je tučnjava. Izbacivač, koji je radio na vratima, završio je sa slomljenom kosti lica, frakturom nosa, ali i lubanje. Ozljede su bile toliko teške da su mu liječnici na glavi morali ugraditi metalnu pločicu.

U međuvremenu se borac oglasio priopćenjem demantiravši bilo kakvu povezanost s incidentom. Ipak, čini se da to nije bio kraj priče. Nizozemska policija nastavila je istragu i prema novim iskazima svjedoka, čini se da je Hari itekako umiješan u makljažu. Za sada ga policajci žele samo ispitati, a kako se nije pojavio u postaji, niti je zatečen u svom domu u Amsterdamu, za njim je raspisana tjeralica.

Hari je prije nekoliko dana najavio pauzu u karijeri nakon teškog incidenta u borbi protiv Hesdyja Georgesa. Iako je dominirao borbom, Marokanac nije uspio iskontrolirati svoje divljačke porive pa je protivnika udario nogom dok je ovaj bio na podu. Sve je završilo diskvalifikacijom, a Hari je nakon borbe najavio i privremeno povlačenje iz sporta dok "ne sredi glavu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara