Noćna ptica Benzema upozoren zbog izlazaka

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

PRIJE nekoliko dana je Florentino Perez, predsjednik nogometnog kluba Real Madrid, izdao dokument koji sadrži osam točaka kojih se moraju pridržavati igrači njegovog kluba.

Jedna od točaka tog dokumenta govori i da nogometaši moraju izbaciti iz svog programa noćne izlaske, što će očigledno nekima biti prilično teško.

Kompletni dokument je usmjeren na ponašanje i odgovornost koju igrači moraju iskazivati spram kluba i navijača, ali negdje u vrijeme objavljivanja tog "zakona", ovoljetno pojačanje Reala, francuski reprezentativni napadač Karim Benzema, je viđen kako uživa u gradskim čarima tijekom noćnih sati.

El Mundo Deportivo je bivšeg igrača Lyona, kojeg je Real platio 40 milijuna eura, usporedio s Wesleyjem Sneijderom, Nizozemcem koji je imao praksu čestih izlazaka, te je, po njihovim navodima, i zbog toga često bio izvan optimalne forme i skloniji ozljedama.

Sneijder je u međuvremenu napustio Real i otišao u Inter, a novinar El Mundo Deportiva navodi da bi Benzema trebao učiti na njegovom primjeru. Posebno nakon što je izašao "Perezov zakonik".

Osim Benzema navodno je vrlo često noću u klubovima bivao viđen Sergio Ramos, koji je donedavno bio izvan pogona zbog ozljede

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara