Nokia sponzor hrvatskim Beach Volleyball turnirima

OVE ĆE godine Nokia i tvrtka Mobis electronic, ovlašteni zastupnik Nokia Mobile Phones za Hrvatsku i BiH, sponzorirati Beach Volleyball turnire koji će se održavati od 20.06. do 24.08. diljem Hrvatske.

Izuzetno nam je drago što zajedno s Vipnetom, jednim od naših najvećih poslovnih partnera, možemo dati podršku tom veoma zanimljivom sportu u usponu koji će u vrućim ljetnim danima privući mnoge poklonike na najljepšim hrvatskim plažama u sklopu Vipme toura.

Ovim sponzorstvom i naša je tvrtka odlučila sudjelovati u razvoju tog uzbudljivog sporta na domaćem terenu te u njegovom približavanju širokim masama i stjecanju novih pobornika.

Tijekom turneje održati će se 6 turnira koji će se održavati u Zagrebu (20.-22.06.), Poreču (4.-6.07.), Zadru (11.-13.07), Rabu (25.-27.07.), Novalji (8.-10.08.) i Splitu (22.-24.08.).

Nokia će biti glavni sponzor turnira nazvanog Nokia Cup, a održat će se u Novalji na Pagu, gdje će u 3 dana nastupiti po 12 vrhunskih muških i ženskih timova.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim uzbudljive akcije, svaku subotu u 18 dana turneje održavati će se party Nokia Night što će dodatno potaknuti dobro raspoloženje i ljetnu atmosferu u svakom od tih gradova.

Sponzoriranjem odbojke na pijesku, Nokia promovira slobodan i aktivan način života te mlade sportaše pune entuzijazma, a time i osnovne postavke svog branda.

Osnovni cilj Nokijinog sponzoriranja sličnih atraktivnih natjecanja u svijetu pa tako i Hrvatskoj, je prepoznavanje mladih ambicioznih sportaša koji svojim načinom života promoviraju slobodan stil razmišljanja i aktivan život u pokretu te pružanje pomoći u njihovom razvoju.

Nokia je vodeći svjetski proizvođač u mobilnoj telefoniji. Potpomognuta vlastitim iskustvom, inovacijama, “user-friendly” pristupom i sigurnim rješenjima, Nokia je postala vodeći proizvođač mobilnih, fiksnih i IP mreža.

Dajući Internetu sposobnost mobilnosti, Nokia je stvorila nove mogućnosti poslovanja drugim poduzećima i dodatno obogatila svakodnevicu čovjeka. Kao svjetski gigant u mobilnoj telefoniji Nokia je prisutna na 6 vodećih svjetskih burzi.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara