Zanimljivosti

Nova borba za Casillase: Ikerova žena Sara Carbonero ima tumor

Nova borba za Casillase: Ikerova žena Sara Carbonero ima tumor
Foto: EPA

NITI mjesec dana nije prošlo otkako je legendarni golman Iker Casillas pretrpio srčani udar, a sada je njegova žena šokirala javnost objavom na Instagramu.

Sportska novinarka i Ikerova supruga Sara Carbonero bori se s tumorom na jajniku.

"Dok se još nismo oporavili od prvog šoka, život nas je opet iznenadio. Ovaj put se radi o meni i o onoj riječi koju se i dalje mučim napisati", napisala je na početku Sara Carbonero pa dodala:

"Prije nekoliko dana liječnici su tijekom pregleda pronašli maligni tumor na jajniku. Sve je u redu i nasreću pronašli smo ga na vrijeme, no i dalje imam nekoliko mjeseci borbe za vrijeme liječenja. Samouvjerena sam i smirena, vjerujem da će sve biti u redu. Put je težak, no imat će lijep kraj. Imam podršku obitelji, prijatelja i vrhunskog tima liječnika."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando escuchas hablar a @javierfernandezskater se te olvida que tan solo tenga 27 años, un palmarés al alcance de muy pocos y una vida entera marcada por el sacrificio, la soledad, la constancia y la superación personal. Se te olvida porque sus palabras son tranquilas y meditadas, su sonrisa infantil y serena, su cabeza muy bien amueblada y ni siquiera el vértigo que puede suponer dejar de hacer lo que ha hecho toda su vida hace tambalear sus ilusiones, que son muchas, en este futuro inmediato. Como muy bien le dijo su entrenadora Tracy Wilson (y me contaba él mismo en la entrevista), “el mundo del patinaje va a perder mucho cuando tú te vayas, Javier”. Yo añadiría que será muy difícil superar tus logros, pero sobre todo tu calidad humana. Gracias y mil veces gracias, campeón. . #deportescuatro #suertelamía #héroesreales

Objavu dijeli Sara Carbonero (@saracarbonero)

Dan prije ove strašne objave Sara je organizirala proslavu Ikerovog 38. rođendana, a potom šokirala javnost.

Casillas je 1. svibnja preživio srčani udar i nagađalo se da će zbog toga prisilno okončati karijeru, no 17. svibnja objavio je da ipak ostaje u nogometu.

"Doći će dan kad ću se umiroviti, a tad ću vam javiti. Za sada se smirite. Imao sam pregled kod liječnika Felipea Maceda, sve je dobro! To su novosti koje sam htio podijeliti s vama", poručio je tada Iker.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara