NOVA HAJDUKOVA SEDMICA "Došao sam u najveći hrvatski klub"

NOVA HAJDUKOVA SEDMICA "Došao sam u najveći hrvatski klub"

Foto: HNK Hajduk 

NAKON dvodnevnih i na koncu uspješnih medicinskih pregleda, Ádám Gyurcsó (26) tijekom današnjeg je dana potpisao ugovor s Hajdukom. Mađar je na šestomjesečnu posudbu, s pravom otkupa ugovora, pristigao iz poljskog Pogon Szczecina. Na tržištu vrijedi 750 tisuća eura.
"Puno mi je lijepih stvari Márkó Futács ispričao o suigračima, momčadi i cijelom klubu. Znam da sam došao u najveći hrvatski klub i da su očekivanja velika. Spreman sam na rad, veselim se i činjenici da je sve uspješno prošlo i da ću se sutra u Turskoj priključiti svojim novim suigračima", na službenom je predstavljanju u Hajdukovim prostorijama izjavio Ádám Gyurcsó kojem je dodijeljen dres s brojem sedam.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Hajduk ima dobru momčad, gledao sam nekoliko utakmica kada sam se pripremao za dolazak u Split. Oduševila me i atmosfera i energija oko kluba o kojoj mi je i Márkó Futács govorio. Klupske ambicije znam, a već od prvog treninga činit ću sve da ugradim svoj doprinos u ostvarenju svih ciljeva", poručilo je novo ofenzivno krilo splitskog kluba koje će se sutradan priključiti momčadi u Beleku.
 
Ádám Gyurcsó karijeru je započeo u Tatabányi, a nastavio u Kecskemetu. Naposljetku, zaigrao je za Videoton s kojim je, pod vodstvom nekadašnjeg Hajdukova trenera Joana Carrilla, osvojio titulu mađarskog ligaškog prvaka. Za mađarsku reprezentaciju zabilježio je 18 službenih susreta. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara