NOVAK ĐOKOVIĆ

Američka tenisačica Đokoviću: Lako ti je pričati kad si zaradio 150 milijuna dolara

Američka tenisačica Đokoviću: Lako ti je pričati kad si zaradio 150 milijuna dolara
Foto: EPA

NOVAK ĐOKOVIĆ izjavio je kako će se US Open teško održati zbog rigoroznih pravila uslijed pandemije koronavirusa. Smatra da će tenisači biti u problemima jer bi morali spavati na aerodromu i njegov stav je odmah naišao na osudu američke tenisačice Danielle Collins.

Ona je na Instagramu napisala svoj stav.

"Novače, ovo je vrlo kontradiktorno u odnosu na tvoj prethodni komentar kako bi tenisači koji su u top 100 trebali donirati novac onima slabije plasiranima. Nitko nije zaradio nikakav novac od veljače. Sad imamo veliku šansu na US Openu, čiji čelnici žele da se turnir održi s nekim striktnim sigurnosnim pravilima kako bi se svi osjećali sigurno", napisala je 26-godišnjakinja i dodala:

"Ovo je velika šansa za igrače da krenu zarađivati novac, a sada imamo tenisače iz vrha koji govore kako je dovođenje jednog člana stručnog stožera sa sobom teško ostvarivo jer neće biti u mogućnosti povesti cijelu pratnju. Ako je tako sigurno i ako USTA, WTA i ATP urade sve kako bi zaštitili zdravlje tenisača, onda mislim da bi ih trebalo podržati. Lako je nekome tko je zaradio 150 milijuna dolara u karijeri govoriti drugima što da rade sa svojim novcem, a onda odbiti igrati US Open."

Collins je trenutačno 51. igračica svijeta i smatra da bi Srbin trebao podržati US Open.

"Većina tenisača, među kojima sam i ja, ne putuje na turnire s velikom pratnjom i nama je potrebno da turniri počnu. Bilo bi lijepo kada bi najbolji tenisač na svijetu podržao ovu priliku, a ne da sve kvari."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara