Novaku se naklonio i najžešći kritičar: "Ne mogu objasniti koliko je dobar"

Novaku se naklonio i najžešći kritičar: "Ne mogu objasniti koliko je dobar"
Foto: Guliver Image/Getty Images

MATS WILANDER bio je jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, ali u posljednje vrijeme je i on počeo cijeniti rezultate i igru srpskog tenisača. 

"Hladna noć u Melbourneu je zaledila sve, ali ne i Novaka", komentirao je legendarni švedski tenisač polufinale Australian Opena u kojem je Đoković Francuzu Lucasu Pouilleu prepustio samo četiri gema.

U finalu je protiv Španjolca Rafaela Nadala izgubio tek osam gemova. 

"Njegov nastup je bio nevjerojatan. Imao sam ga priliku gledati iz prvih redova i jasno se vidjelo da ga nijedna loptica ne može proći. Kako se samo dobro kretao! Ne mogu ni objasniti koliko je dobar bio. Ne znam koji je uopće recept za pobijediti tog čovjeka", nije mogao Wilander prestati hvaliti svjetskog broja 1.

"Kada Novak servira tako dobro, onda je nemoguće napasti njegov drugi servis."

Embed from Getty Images

Đoković je Nadalu dopustio samo jednu priliku za break u cijelom meču, što najbolje govori kako ga je servis slušao u borbi za 15. Grand Slam naslov.

Cash: Tenisači su mi rekli da to nikad nisu vidjeli

Ranije se Novaku naklonio i Pat Cash, još jedan njegov poznati kritičar. 

"Naletio sam na nekoliko tenisača i svi su mi rekli da nikada u životu nisu vidjeli da netko tako udara lopticu. Novak to može, tenis koji je pokazao nas je raspametio. Niti u jednom trenutku nije dopustio Rafi da se namjesti na udarac, udarao je jače i oštrije nego ranije. Ostvario je sve što je poželio i u nekim dijelovima meča se poigravao s Nadalom."

Embed from Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara